Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ja - detta är en äkta haidu... utformad efter den struktur som fastlagts av upphovsmannen...


HAIDU; storleken



mindre mulliga män minskar

antalet
storleken

leker kvinnan med eldars fägnad

vikten visar vågen; räknas uppgiften




Övriga genrer av Ronny Berk
Läst 276 gånger
Publicerad 2007-05-03 22:43



Bookmark and Share


    Nattviol
spännande - en Haidu! av upphovsmannen
också... måste grunna lite, det var något
med näst sista raden... en vändpunkt,
eller nåt sånt?
grunnar lite (fattar inte allt)
men jag försöker!!!
2007-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk