Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..med några nödrim här och var så..


Superhjälten


Superhjälten flyger i sin hjältekostym
rycker ut som räddaren i nöden
spänner musklerna
räddar värnlösa undan döden

Superhjälten klarar allt
försvarar kung och fosterland
vet att han är speciell
alltid redo att sträcka ut en hjälpande hand

Superhjälten vet sin plats och känner sin roll
döljer väl den fruktan han möjligen känner
ger avkall på sånt som andra har
kan nog aldrig ha riktigt djupa vänner

Man undrar ibland;
behöver hjälten aldrig få höra
att han duger som han är
utan att alltid styrkedemonstrationer göra

Styrkan är hans vapen och identitet
Hur svårt är det inte för en dyrkad och stark hjälte
att möta andra i äkta sårbarhet
Utanförskapet markeras av hans kostym och bälte








Fri vers av Marreb
Läst 887 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-03 21:11



Bookmark and Share


  Jack_iX
Haha ... den gillar jag mina drömmar att vara Superhjälte besannans !

Var är min dräkt *L*
2007-10-03

  Mattias Josephson
det här känns igen - alltför väl...
2007-09-05

    Mr.painter
Ha ha så bra det är jo jag
Gillas mycket
2007-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Marreb
Marreb