Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tro, hopp och... kaffe...?



om sex timmar och trettio minuter
startar klockradion att skvala
nyheterna från TT kommer snabbt stängas av
tio minuter till... bara tio minuter...

efter fem minuter vaknar jag till med ett ryck
var, vem, hur var igen och varför är jag nu?

jag börjar fundera på ett skäl att röra sig
måste på toaletten... räcker inte...
du kan hålla dig tills kroppen glömmer

bussen går och jag måste hinna äta...
nja, inte riktigt rätt...

kaffe? en halvliter kaffe och två-tre cigg?
rät gissat... allt annat är onödigt...

du har en kula i huvudet...
och? ...mera kaffe!
Du kommer dö om en kvart...
Vem bryr sig, ge mig en cigg!

Har du eld?
och en ny kopp kanske?
...min gamla dog av utmattning

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 263 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-03 23:26



Bookmark and Share


    Miraa
Hahaha...så öppen och naken! Den jävulska sanningen för många men jag kan lova dig att det går att skippa ciggen och det blev fanimej en befrielse som hette duga ;)
2007-05-03

  utstött
Ja, helt underbar!!
Varje del, varje rad, varje tanke bakom
orden är bara perfekt
2007-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen