Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så brast mitt hjärta

Två ögon i skuggan vänjer sig vid mörkret
Trevar med handen längs marken

Kroppen är använd och huden blek
Håret torrt och utan liv
Såren öppna och stora
Vinet är slut och fyller inga hål

Fingrarna snuddar något användbart
Något hårt och brutalt

Med hela handen sluts önskan in
Naglar färgas röda och huden spricker.

Ett uttryckslöst ansikte stirrar ut

Blodet börjar sin vandring till ställen den inte viste om.
Kläder blir blöta och förbipasserade tårar blandar sig med
den sammets röda täcket.

Skuggorna skingras och mörkret flyr medans



Hjärtat brister





Fri vers av shamii
Läst 458 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-04 17:46



Bookmark and Share


  TotaltIngenting
Du är en så grymt bra poet!
Dina texter är underbarast!<3
2008-06-27

  Childlike Wild
Din dikt kändes att läsa,
precis som det säkert gjorde att skriva den?

Bra skrivet om ett brustet hjärta
2007-05-19

    vita nätter
aj, det gjorde ont, men den var väldigt fin
2007-05-04
  > Nästa text
< Föregående

shamii