Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fuktiga vita lakan...

 

Din mun

våra läppar

möts

 

glansyra möten

följs av fingrar

 

olinjerade

sammanvuxna tankar

susningarnas platå

 

smakar lust

 

fläckiga fuktiga

vita lakan

 

bleka mjuka kullar

lovande lena

liggande

sida vid sida

 

finger följsamt följer

konturer

berg- och dalbana

 

lingonröda

 

fuktiga

läppar öppnas

 

ett lakan till

 

 

 

att vika

 

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 257 gånger
Publicerad 2007-05-04 20:30



Bookmark and Share


  sol

du är inte ensam i
separationsträsket...
2007-06-18

  utstött
Härligt sensuell, fint hett som det ska vara
2007-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt