Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En haiku om svårigheter

På andra sidan
glaset skild från livet,
ser men inte ses




Bunden vers (Haiku) av Haikupeter
Läst 325 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-05 11:14



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
underbar!
2007-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Haikupeter
Haikupeter