Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"seidu\" är en prata.... detta till skillnad från \"haidu\" som är en tänka...( se sistlidna månadsrapporten)


seidu - ögonlyster


sej du; sa hon; ögonlystens dottar
med ordlöst slutna läppar; tungfuktat leende
vill du vandra mina kullars löften
varsamt bestiga mina varma mossars svikten

uppstår föremålet för ändamålet

med vindfällar bäddar hon stundens läger




Övriga genrer av Ronny Berk
Läst 299 gånger
Publicerad 2007-05-05 19:00



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
Första raden fångar, bra jobbat! :)
2007-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk