Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mitt hjärta

Vi möttes med öpnna sinnen
totalt utan
maktkamp

Respekt
ödmjukhet
och en vilja att lyssna
styrde
vårt möte

Jag lämnade platsen
med en varm
känsla i
mitt hjärta ...




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 393 gånger
Publicerad 2005-03-06 17:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan