Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2003-08-29


Uppsägning

Härmed säger jag upp mig.
Jag har arbetat övertid under många år,
utan ersättning.
Jag har haft obekväma arbetstider
och omöjliga arbetsuppgifter,
arbetsuppgifter som vida överstiger min kompetens.
Jag har haft okamratliga arbetskamrater
och dåligt stöd från ledningen.
Jag har fått kämpa för att komma ur sängen varenda morgon.
För att inte tala om att ta mig till arbetet.
Det har varit en daglig kamp under många år.
Så nu säger jag upp mig.

Jag slutar med omedelbar verkan.
Jag säger upp mig ifrån Livet.

Högaktningsfullt,
NN




Övriga genrer av Skye
Läst 221 gånger
Publicerad 2007-05-05 18:56



Bookmark and Share


    Nattviol
du vet att uppsägningstiden är några år va...?
gillar din text - håller med om mycket
fast vad återstår när man \"slutat\" - tro?
2007-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Skye