Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osyn och lighet...


jag skulle vilja älska dig
en liten sekund,... om du har tid
bara ett ögonblick
du glömmer mig fort
när jag blir osynlig

jag skulle vilja se dig
lära ditt namn
din favoritsysselsättning
kanske t.o.m. vem du är
var du är
det är okej
du glömmer mig fort
vanligtvis... vid osynlighet

jag skulle vilja möta dig
för fösta gången
en gång till
igen och igen
kanske när jag ser dig nu
för första gången
med nya ögon
efter natten flutit förbi

kan du tolerera mig
nej...
det gör ingenting
jag förväntar mig ingenting
gillar din tystnad
din bortvändelse ifrån mig

trevligt att mötas
tack och adjö

ses vi i morgon?

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-06 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen