Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2003-05-21


Liten flicka

Liten flicka med fladdrande hår,
sorglöst skuttande vägen fram.
I en värld där solen alltid lyste klar.
I en bokmärkslik idyll.
Där existerade inga tårar.
Inga monster i garderoben
eller lejon under sängen
Och ingenting var för smått
för att uppmärksammas,
ens allra minsta kryp.
Dagarna var oändliga.
Inga bekymmer i världen.


Men någonstans på vägen
slocknade solen,
idyllen bleknade,
bekymren blev större och större,
tårarna kom
och krypen var inte ofarliga längre.
Istället för oskyldiga bokmärken
byttes nu sårande hårda ord
och handlingar.
Garderoben fylldes av demoner
och under sängen lurar odjuret.


Vad hände egentligen...?
När tog hon första steget
på fel väg?
Vid vilket vägskäl
gjorde hon sitt livs misstag?
Och kommer hon någonsin
att finna den rätta vägen igen...




Övriga genrer av Skye
Läst 200 gånger
Publicerad 2007-05-28 02:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skye