Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslor




Precis som varje vår

Slår de ut, jag minns det som igår

Kärlekens blomma, känslor som tar år

Min kärlek, är något alla inte får

Andras kärlek, den kommer och går

Men vår kärlek, det är något som består.




Fri vers av Patrick K
Läst 240 gånger
Publicerad 2007-05-07 23:14



Bookmark and Share


    Brell
Vackert skrivet. Jag hoppas kärleken består :)
2007-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Patrick K
Patrick K