Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ni vet när man ligger och ska sova på natten, då kan man träffas av en tanke. Detta är ett exempel på det.. (lite bearbetat är den allt) Men ni får väl säga vad ni tycker och förhoppningsvis finns det någon som gillar den! Om inte, kommentera ändå! :)


Det enda jag känner är en känsla av..


Jag behöver någon som håller mig kär
Någon som finns där när det vårar
Jag behöver någon som står mig när
Likväl i skratt som i tårar

För jag vet inte hur mycket mer jag kommer klara
Ty kärleken har inte hittat till mitt hus
Kom inte med tomma löften, låt mig istället vara!
För mitt hopp är likt ett slocknat ljus



Långt bort på en ensamskaps- planet
där finner du mig;

bortom vett,



bortom sans,




bortom verklighet.




Fri vers av Snubblaraldrig
Läst 302 gånger
Publicerad 2007-05-08 21:02



Bookmark and Share


  Leif Furstedt
Inge snack om saken, det här är superbra. Gillar.
Enkelt tydligt i språk, form och känsla.
2007-05-14

  Rozhan
Alla söker vi efter bekräfftelse, särkilt på våren och sommaren. Du klär dina ord ed en saknad, en förhoppning om förändring. Det är inte lätt att skapa kärlek, det är en process som aldrig tar slut & det reflekterr du... super
2007-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Snubblaraldrig
Snubblaraldrig