Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Apelsinjuice

inte kaffe
för det gillar inte du
och jag dricker hellre te


Det jag menar är
att du mer än gärna
får bjuda på apelsinjuice

(även om det blir isvatten
med citron)




Fri vers av fröken bäckström
Läst 498 gånger
Publicerad 2007-05-09 23:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fröken bäckström
fröken bäckström