Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utvecklingssamtal med mina demoner

Hur kan det bara vända så där?

En timmes mental urladdning
med
tårar och skratt,

sen var det bra.

Helt plötsligt är jag pigg
och
till och med glad!

Tänka sig att livet kunde vara så härligt!

Det regnar och jag kan
inte
låta bli att hoppa i vattenpölarna.

Mina converse ändrar färg
och
blir dyngsura,

men jag gillar det!

mina demoner drunknar i skorna och
ingen
är nog lyckligare än jag!




Fri vers av någon
Läst 249 gånger
Publicerad 2007-05-10 17:48



Bookmark and Share


  SvaldAvEvigheten
Jag gillar denna, stark och lycklig!
2007-05-14
  > Nästa text
< Föregående

någon