Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Människan är instinktiv i primitiv fokus... Förklaring: I grunden vill säga under sin utveckling, är människan primitiv där med handlar instinktivt. Resten utav förklaringen finnes i min Blogg på Min Externa hemsida.


Da capo

Du en saga av existensensens tankar med de
invecklade föreställningarna av idealismens perfektion.

Du för sammansatt för att beskrivas i vokabel.

>>> Vill säga Logiken.




Övriga genrer av Mr Stewe Johansson
Läst 261 gånger
Publicerad 2007-05-11 03:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr Stewe Johansson