Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det vertikala leendet

Sinnesrörelserna gnuggar fiffi med kratta och mastigt
smaskiga leenden uppstår via det vågräta leendet, som
nafsar läpp och sinnet briserar tills implosion uppstår
i ett inre av evolution.




Fri vers av Mr Stewe Johansson
Läst 286 gånger
Publicerad 2007-05-16 05:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr Stewe Johansson