Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag andas

på smärtans våg
reser jag
ser livet dansa förbi
bjuder upp mig ibland
till eggande tango
jag lurar den stundom
och gör krumsprång
av glädje och iver
trotsar uppkäftigt
mina gränser
ännu kan jag
om jag andas
försiktigt
blir livet precis
som det var förr








Övriga genrer av aniara
Läst 427 gånger
Publicerad 2005-03-08 11:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aniara
aniara