Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dröm och fantasi.

jag sa till mig själv
vakna upp
sluta drömma allt är bara fantasi
jag är ensam i min egen värld
allt jag ser er göra känns som idioti
jag kommer aldrig bli som ni

jag vet att du och jag bara är dröm och fantasi
för mig känns det inte alls som idioti
du är vacker
jag vill måla dig
kom, jag har ett eget stafli
du har kommit till mig som en allergi
ständig i mina tankar är du i
du är som en drog
jag kan bara inte låta bli
du är så mycke mer än någon jag bara vill komma in i
du är långt ifrån min men tack för att du förgyller mitt liv
du är den vackraste tavlan i mitt galleri




Fri vers av desajn.
Läst 429 gånger
Publicerad 2005-03-08 13:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

desajn.
desajn.