Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

saknad.

jag vet inte vem du är
men jag behöver dig nu
det tyngsta som jag bär på är saknaden
saknaden av någon som jag inte vet vem det är
ibland är en dröm det bästa man har

’jag vill ta på din hud och veta att jag får’




Fri vers av desajn.
Läst 394 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-03-14 01:04



Bookmark and Share


  Moa Martinsson
Så snyggt avslut...väl värt en applåd!
2007-03-17
  > Nästa text
< Föregående

desajn.
desajn.