Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gott och blandat

Inom mig bankar vanvett,
utåt regerar lugn. (Kristina)

Blod av kristall flyter i mina
ådror och gör mig ädel.

Sansen kommer åter som en
en flotte när Titanic sjunker

Jag lever i varje fiber
och gör gröt.




Fri vers av Annelie Hugo
Läst 527 gånger
Publicerad 2005-03-08 14:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annelie Hugo
Annelie Hugo