Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dregel : P~

Det är svårt



att skratta



när
man dricker



saft




Fri vers av Thor-Peder Bang
Läst 291 gånger
Publicerad 2007-05-12 21:59



Bookmark and Share


  vildvin
*hihihi*
2007-05-12

  AektaBlond
..glädjerus
..fyllt till brädden
2007-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Thor-Peder Bang