Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själskärnan


jag är ett
stort skal
men
innerst inne finns
en liten ihopkurad kille

och jag är rädd för mörket






Fri vers av Thor-Peder Bang
Läst 190 gånger
Publicerad 2007-07-31 13:15



Bookmark and Share


  vildvin
gripande

jag ser många bottnar
bra fångat!
2007-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Thor-Peder Bang