Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bladen från hösten ligger kvar...


Vårstädning etc..etc...


Det ska rensas diken,
plockas skräp,
brännas
pinnar
etc..etc...

Det ska renas dikter,
poets själ,
bändas
rimmar
etc..etc...





Övriga genrer av Herr Morris
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-15 02:57



Bookmark and Share


  Mareld
Och den fuktiga jorden får åter andas. Klippor ska åter smekas av ljumt vatten. Ett möte som aldrig tog slut, bara skiftade färg.
2007-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris