Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då, nu och mer is...



där jag är
har jag aldrig varit förut
mitt nu är nytt och skinande
varje andetag, en ny upplevelse
varje steg, ett äventyr
solen värmer min nya existens

det finns is i frysen, säger du
säger du, säger jag

varje sekund leder till ett nytt ögonblick
varje ögonblick, till en ny tanke

ett ord börjar smått
en bokstav som byggs på
en till och en till
ett ord blir till
ord efter ord bildar meningar
meningar med en annan betydelse
än intentionen av det ensamma ordet
kanske, eller bara förstärkt och mer upphöjt

jag har minnen från den existens jag levde igår
minnen och tankar jag knappt förstår
jag var inte jag då
då var jag den jag var igår
jag undrar om det var samma jag
om jag är jag både då och nu
på en och samma gång

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 458 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-15 19:41



Bookmark and Share


    Nattviol
\"där jag är
har jag aldrig varit förut\"
\"jag har minnen från den existens jag levde igår\"
och hela sista stycket är helt i min stil!!
gillar form och innehåll
lagom existensiellt
2007-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen