Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vild galopp!

Vild galopp!
Nu flyr vi hän
Vild galopp!
Från folk och fän
Vild galopp i natten!

Tassa tå
I Fiendeland!
Åskan gå
I Fiendeland!
Löp som få i natten!

Smyg förbi!
I tidlöshet
Tragedi!
I tidlöshet
Sympati, förbli i natten!




Fri vers av Sofie Gustavsson
Läst 424 gånger
Publicerad 2005-03-09 20:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofie Gustavsson
Sofie Gustavsson