Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..också ett urval ur min lilla anteckningsbok.


Hudkräm och Nakna tapeter

Iskalla duschar
värmande nallar
nagelbitas nagelbitas
vagga vagga kropp
och vissla i ekande trappor

Hudkräm
luktar tantmormorfossil
Äter och hulkar
Tantmormorfossil
och vaggar vaggar kropp
med ryggen mot naken tapet




Fri vers av Sofie Gustavsson
Läst 576 gånger
Publicerad 2005-04-29 17:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofie Gustavsson
Sofie Gustavsson