Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mer ett minne än en dikt...


Solförnimmelse

En förnimmelse sveper omkring mig
Doften av dig
Händer förenade bland hav och klipphäll
Och vi kysste solen passionerat
och hon planterade eldrötter i mig
som växer dag för dag
runt kärnan som är
en doft
ett svepande välbehag..
…som är ..DIG




Fri vers av Sofie Gustavsson
Läst 527 gånger
Publicerad 2005-05-20 20:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofie Gustavsson
Sofie Gustavsson