Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en illusion blev oväntat sann...


Trollbestyr

Önskan blir oanad verklighet
när du lägger din hand på min
Trollbestyr jag inte begriper
och jag smälter som eld på stearin

Din trollkaluv mot min kind
i morgonljusets appell
en tystnad vilar i rummet
varm och sensuell

I skydd av din sovande gestalt
fattar jag försiktigt din vackra hand
Du är en sagofigur och
du visar mig till Utopialand

Och din nuna är kyssar och trolska ögon
och skratt med liten mun
och över skäggstubbiga vidder
löper lidelsens monsun




Fri vers av Sofie Gustavsson
Läst 492 gånger
Publicerad 2005-05-08 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofie Gustavsson
Sofie Gustavsson