Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mer en hm...metafor (?)


Jag är snö...

Jag är Snö
Med en trygg skare omkring
Men ibland när belastningen blir för stor
brister jag


(ut i gråt)




Fri vers av Sofie Gustavsson
Läst 465 gånger
Publicerad 2005-03-09 20:11



Bookmark and Share


  Cattis Rönn
Bra text som får en att tänka till!!
2005-03-10

    Dilocrian
.. är det en snygg metafor! Om inte så är det en fin dikt...
2005-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Sofie Gustavsson
Sofie Gustavsson