Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det fåniga léendet

Bakom det där fåniga léendet skrattar jag,

åt mig själv,

eftersom jag vet,

att det aldrig blir du och jag




Fri vers av TS
Läst 261 gånger
Publicerad 2007-05-15 22:34



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP
Bra! Ja du, vad ska man
göra när man har den
insikten!
2007-05-17
  > Nästa text
< Föregående

TS