Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar ju dig

Varför kan jag ente bara få älska dej?

Varför ska alla bara vara i vägen!?

Jag älskar ju dej kan dom inte förstå det!?

Så snälla låt mej få älska henne i fred...




Fri vers av TS
Läst 294 gånger
Publicerad 2007-05-16 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TS