Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har saknat dig

Jag har saknat det så,

Nu vill jag känna kärlek igen,

Är helt säker på att du finns där ute nånstans,

Bara visa dej så stå jag här och väntar på dej,

För jag saknar dej så,

Kärleken,

Kan du inte bara visa dej?




Fri vers av TS
Läst 258 gånger
Publicerad 2007-05-16 22:07



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ja men duuuuuuu...vad fint skrivet...hur det känns när man längtar och trängtar kärlekens förunderliga väsen...ja för man vet...detta väsen finns där ute...kanske bara någon stund bortom...jättefint!!!
2007-05-17
  > Nästa text
< Föregående

TS