Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku

~~~

mörkertyngda moln
svävar stilla mot morgon

regnfuktad syren


~~~




Bunden vers (Haiku) av Markattan
Läst 778 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-17 14:20



Bookmark and Share


  Almagrundet
Stilla och vacker haiku. Regnfuktad syren. Natt blir morgon. Många förnimmelseskickt. Fint!
2007-06-14

  Mikael Lövkvist
Stilrent och vackert. En härlig haiku.
2007-06-10

    Bodil Sandberg
Mmmm så vackert!!!!!
2007-05-21

  Agnes
Annorlunda vårkänslor, men kanske mer realistiska än allt trams om vårsol och spirande grönska just i dag. Hakade först upp mig på tyngda moln som svävar, men insåg efter en sekunds eftertanke att de gör de... Fast kanske mer stävar som gamla skutor. Ja vet inte. Men jag vet att jag gillade din text!!!
2007-05-17

  Lena K Nilsson VIP
Har just varit ute och känt doften av regnfuktad syren...Härligt!
2007-05-17

    Maria Malm
Känner nästan doften av syrenen..vackert trots regn.
2007-05-17

    Donna
...lite vemodsmättad känsla av något regntungt...men ändå med blommor...
2007-05-17

  Jessica Ebbesson
Du målar en vacker bild av den stillhet man kan finna en regning morgon.
2007-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan