Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuva juveler




Såsom juveler
är dina bröst i mina ögon
i mina händer

härliga att se på
ta på och smeka, kyssa

så som juveler
är dina ögon i mina
är din själ i min själ
ditt hjärta i mitt hjärta

så som en juvel
gnistrande, givande, påtaglig
din närvaro i min närvaro
för dyrbar för att skänka mig ro
för onåbar för andra att söka stjäla




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 524 gånger
Publicerad 2007-05-17 17:22



Bookmark and Share


  Emilia Berg
Jag gillar dina juveler.
2007-05-19
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP