Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland är det ässet i rockärmen som räknas om det tas fram i rättan tid, ibland räcker det med att ha rockärmen för andra att bluffa med


Format iteter





...ibland vinner det korta formatet
mot det långa
ändå sägs det att storleken har betydelse
i den meningen
att något skall vara stort och glatt mot tårad yta

ibland tar jag en kort dusch
istället för att bada
ibland badar jag
i känslor, mår som en prins...




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-17 17:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP