Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad tycker du?

En del säger man är lycklig när...

man har pengar så man kan resa,
köpa dyra kläder och gå på resturang
varje dag,

man har dyra märkesväskor och
jackor som heter Canada Goose.

man har råd att köpa tjänster som
barnflicka och privat tränare.



Jag säger att man är lycklig när...

man har man och familj och vänner
som älskar en,

två goskatter som spinner när man
man kommer hem,

när man kan känna empati och hjälpa
andra människor,

när dagen är slut och man
gjort ett gott dagsverk,

när man köpte en fin jacka på rea
så man kan köpa en god bok ochså.

Vad tycker du?






Fri vers av Annelie Hugo
Läst 605 gånger
Publicerad 2005-03-10 20:48



Bookmark and Share


  Cattis Rönn
det gäller att leva oxå...och uppskatta de små tingen i livet...då har man mycket att leva för...Bra beskrivet!
2005-03-10

    Mejja
...har dessa värderingar på lycka. Men en dag faller dom och inser att något fattas dem ändå.
Jag tycker synd om dem som ser världen genom pengaögon. Idag frågade en kvinna mig vad min man arbetar med och sedan sade hon. "Men då har ni det väl ganska gott ställt. Han har väl bra lön då". Så fel endel värderar. Hellre vill jag må bättre och ha min man hemma mer!
TackTack till Dig för tankeväckande rader om värderingarnas betydelse i livet!!!
2005-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Annelie Hugo
Annelie Hugo