Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DB3 238 Kärlek, vänskap, är inte rostfri






Kanske upphörde ditt samvete
redan för länge sedan
beröra dig

Invaggad som du blev
i en lagun av lugn
av familjeliv
invaggad som du blev
av en annan tids dimensioner

Kanske sökte du styrka
ur hans varma händer
ur deras behövande små

Kanske var det därför
ditt svar om medmänsklighet
mot oss…
…uteblev

Kanske är ditt svar
den stora tomheten




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 257 gånger
Publicerad 2007-05-19 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP