Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
godnattsagor är så fina och trygga, men jag skriver dem inte, för mig blir orden skygga, när jag söker skriva dem för nattens sömniga ögon...


Medan ögonen sover





Ibland när månen är halv
kommer ett moln förbi och hälsar
att snart nog kommer syster sol
att stiga uppå himlavalvet

då kan där ses en måne blygt
gråta ett grand bland stjärnor små
den vill vara prins klar i natten
sedd på av sömniga ögon




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 290 gånger
Publicerad 2007-05-20 21:54



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Tack för sagan, den kändes faktiskt lite tröstande! Att månen gråter ett grand är värt 21 tulpaner i blandade färger, stora som grand danois-nosar.
2007-05-21
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP