Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
rang är gammalstavning, och det andra är mer modern stil, rent av talspråk


DB3 240 Grammatiskt då och nu






Katten vad råttan sprang
när klockan rang

när som klockan sedan ringde
katten efter råttan springde





Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 327 gånger
Publicerad 2007-05-20 22:22



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Rang är fint. Hög rang på även springde. Fint knåpat. När som sedan är en alldeles lysande ordföljd.
2007-05-21
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP