Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"en illusion av perfektion\"


livet i korta drag

Paus
stop
stanna
sluta andas
sluta se
sluta undra
använd dina sinnen
lokalisera någons pulserande hjärta
kärlek
smärta
ilska
stop
slut
död




Övriga genrer av Dr.Dajm JR
Läst 262 gånger
Publicerad 2007-05-21 10:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dr.Dajm JR