Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avskum

Du drev mig till vansinne,
försöker nu radera mitt minne.
slår in spikar i mina händer,
i ditt hem ska jag starta bränder.

telefonen skriker ifrån min ficka,
tar upp den, det är du din vidriga flicka.
tar sats och slänger den i marken,
nu står jag ensam å skriker i parken.

berusad av diverse substanser,
jag älskar att ta chanser.
men nu har lyckohjulet gått sönder,
av kniven får jag stora bölder.

nu vissnar livets blomma...




Övriga genrer av Dr.Dajm JR
Läst 268 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-07 13:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dr.Dajm JR