Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en dikt till min flickvän


Underbar

Du bara stod där som en hjälte,
När jag självmord tänkte.
Jag tänkte ta stopp,
På mitt liv, utan hopp.
Du är så underbart vacker,
Mitt hjärta slår, får hjärtattacker.
Du finns där när jag vill gråta,
När mina kinder blir salta och våta.
du var så fin när du stod där,
log och sa ”Jag kommer alltid finas här”




Fri vers av Dr.Dajm JR
Läst 291 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-21 09:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dr.Dajm JR