Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barndomens landskap

Jag tog en promenad
i min barndoms landskap

platser jag dröjt mig kvar vid
händelser i det förflutna

alla drömmar du hade om livet
hur det skulle bli
Vem du skulle bli

jag saknar den jag var
livet gjorde mig till en annan
än den jag ville vara

kom tillbaka barndom
och fräls mig från nuet




Fri vers av Laertes
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-21 15:19



Bookmark and Share


    sunnanvind
Du skriver så jag ryser...jag har oxå tänkt så...
2007-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Laertes
Laertes