Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mörkerljus





du kan få röra

mina läppar


sprida gråt

på varje kind



jag kan droppa

för dig

luta liv

från franska balkonger




fri


från alla dessa vindar



du kan sprida

sädesslag

på fält


som är daggvåta



och vita som mjölk




Fri vers av blanc
Läst 299 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-21 18:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

blanc
blanc