Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://guldkedja.blogspot.com/


Gnistrande och Sprakande

Jag kan historien
bakom tavlan där

Kan berätta den,
bara om du vill lyssna

Hon som sitter där,
alldeles stilla
tyst och ensam

Som ler så förnurligt
och trollbinder världen.

Just hon
satt här för länge sedan

Tittade på när han målade.


Blodet förgade tavlan.
Hennes gnista,
den som du ser där i hennes ögon,
hamnade inte där
alldeles av sig själv.

Inte alls
av sig själv.





Fri vers av Lutien Selae
Läst 687 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-21 20:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lutien Selae
Lutien Selae