Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ond kan bli god Och sedan tvärt om Allting fördröjs av Att du ska skrivas om


... Och sedan blev du ond

Över gråa bergen
Sjunges sånger till fiol och flöjt

Och uppåt sträcker trappan sig
Som leder till vår himlaport

Solen värmer anletet
I vinterns kalla skoganatt

När skuggor göra det som
Inte är likt ovangjort




Fri vers av Lutien Selae
Läst 741 gånger
Publicerad 2007-08-09 15:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lutien Selae
Lutien Selae