Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sluten, de kan ändra sig

När sagan plötsligt ändrar sig
Byter ut sitt slut
Öppnar nya idéer
Legenden flyger ut




Fri vers av Lutien Selae
Läst 872 gånger
Publicerad 2007-08-09 15:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lutien Selae
Lutien Selae