Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad broder

Världen har slocknat
Det skedde en solig sommardag.
Musiken har tystnat,
strängarna är slitna och gitarren har multnat bort.

Jag vandrar längst en öde stig..
Jag vandrar länge, men rör mig inte framåt.

Kärleken gråter ut sin sorg...
Dess sken är i en pinande koma.

Alla broar är sedan länge fallna,
Alla dörrar är stängda..

Jag låtsas,

Ler,

Men inga speglar ler tillbaka.

Jag är din syster, du är min bror...
Du kallar mig liten, av omsorg..
Du kallar mig stor, av respekt.

En tjock flod av is flyter dock genom mina ådror..
...jag inser att minnet har bleknat...

Sommaren som levde kom aldrig tillbaka...






Fri vers av LittleEm
Läst 394 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-05-22 04:51



Bookmark and Share


  Attimi
*förgrymmad*

när ska du skriva om mig då??? saknar du mig inte alls???
2007-06-20

  Attimi
Du kallar mig liten av omsorg
Du kallar mig stor av respekt

Ovanstående är pure genius. Där tittar författarådran fram.

Applåd!!!
2007-06-20
  > Nästa text
< Föregående

LittleEm
LittleEm