Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Depressiv Mardömspoesi


Fastsparkad

Fastsparkad i mjuk asfalt
Ångrar orden som kom från vänster
Nålvassa anklagelser narrar mina ben
Det svarta sotet roterar genom mitt kött
Stora syner hukar sig underifrån
Hammaren faller tungt




Fri vers av akseli
Läst 567 gånger
Publicerad 2005-03-11 23:27



Bookmark and Share


  pixter
dina ord...även de som kom från vänster... :)
2005-03-14

  lilla ego
hårt och mörkt...känslig beskrivning av sånt som andra inte ser att man känner.
2005-03-12
  > Nästa text
< Föregående

akseli
akseli